Kirsebær med creme fraiche

Kirsebær med creme fraiche, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500-750 g.røde, søde kirsebær
 evt. 0.5 dl. Maraschino likør
2 dl.creme fraiche
1 tsk.vaniljesukker
2-3 spsk.sukker
1 dl.piskefløde, pisket til skum
5-10 pistacier eller mandler, farvet grønne
 
Opskrift:
Kirsebærrene skylles og udstenes. Creme fraiche smages til med vaniljesukker og sukker og blandes med flødeskum. Cremen lægges som en vold på et fladt fad. Kirsebærrene hældes i midten og kan stænkes med likør. Pistacierne snittes på langs og drysses på cremen. Skoldede, smuttede mandler kan snittes og lægges i grøn frugtfarve. De tørres og drysses på.





karakterer:
Opskriften er vist 12700 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu