Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kirsebær med creme fraiche

Kirsebær med creme fraiche, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1/2-¾ kg.røde, søde kirsebær
 evt. 1/2 dl Maraschino likør
2 dl.creme fraiche
1 tsk.Vanila
2-3 spsk.sukker
1 dl.piskefløde, pisket til skum
5-10 pistacier eller mandler, farvet grønne
 


Opskrift:

Kirsebærrene skylles og udstenes. Creme fraiche smages til med Vanila og sukker og blandes med flødeskum. Cremen lægges som en vold på et fladt fad. Kirsebærrene hældes i midten og kan stænkes med likør. Pistacierne snittes på langs og drysses på cremen. Skoldede, smuttede mandler kan snittes og lægges i grøn frugtfarve. De tørres og drysses på.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9866 gange,
og udskrevet 122 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu