Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Avocadosalat med krydderurtebrød

Avocadosalat med krydderurtebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Avocado

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 salat:
4 avocadoer
 citronsaft
2 bøftomater
 salat f.eks radichio og iceberg
 pinjekerner eller hakkede nødder
 
 Dressing:
3 deleolie
1 delkryddervineddike
 salt
 hvid peber
 
 brød:
6 skiversandwichbrød
5 spsk.olivenolie
2 spsk.hakkede friske krydderurter f.eks. persille, purløg, basilikum.
1 fedhvidløg
 evt. nogle syltede grønne peberkorn (madagaskar-peber)
 salt
 peber.
 


Opskrift:

Olien til krydderurtebrødene forberedes. Krydderierne, hvidløg, maste madagaskarpeber og olien røres sammen. Smages til med salt og peber. Sandwichbrødene smøres med krydderolieblandingen og trækker mens avocadosalaten forberedes. Avocadoerne udstenes og skæres i både. Skindet fjernes (nemmest med en ske). Vendes i citronsaft for at hindre misfarvning. Tomaterne skæres i tynde skiver. Salaten skæres fint og fordeles på tallerkenerne. Tomatskiverne fordeles og avocadoerne anrettes på toppen. Pinjekernerne eller de hakkede nødder ristes let på en tør pande og fordeles over avocadosalaten. Dressingen hældes over. Sandwichbrødene ristes med den smurte side nedad på en tør varm pande en ad gangen. Pres brødet med en palet, så olien trænger igennem brødet. Vendes når siden er gylden og sprød. Skæres i trekanter og serveres straks med avocadosalaten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (6 stemmer)

Opskriften er vist 29904 gange,
og udskrevet 661 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu