Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Basilikummarinerede rabarber med rabarbersorbet

Basilikummarinerede rabarber med rabarbersorbet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
400 g.rabarber (enderne skåret af og skyllet)
5 dl.rødvin (frugtagtig)
500 g.sukker
1 bdt.basilikum (skyllet, bladene plukket af)
1–2 stk.limefrugter
200 g.sukker
 
 Sorbet:
500 g.rabarber (enderne skåret af og skyllet)
1 dl.vand
170 g.sukker
1 stangvanille (flækket, marven skrabes ud)
 


Opskrift:

Marinerede rabarber:
Skær rabarberne i stykker og kom dem i en skål. Alle ingredienserne koges sammen (basilikum: kun stilkene), smages til med limesaften. Hæld den kogende lage over rabarberne. Er rabarberne ikke møre, skal lagen koges op igen og hældes over anden gang. Afkøles. 2 dl af lagen sigtes i en gryde og koges til en sirup sammen med de 200 g. sukker. Afkøles. De hakkede basilikumblade tilsættes.

Sorbet:
Skær rabarberne i små stykker og put dem i gryden med de andre ingredienser. Koges, til rabarberne er møre, derefter blendes de, og grøden sigtes. Fryses i ismaskine.

Servering:
Sigt rabarberne fra lagen og vend dem i siruppen. Server rabarberne sammen med sorbeten.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 18278 gange,
og udskrevet 417 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jesper  -  0000-00-00 00:00:00
Sygeligt sød dessert. Pikant basilkumsmag.