Chokoladefromage 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Chokoladen smeltes over vandbad. Fløden piskes til skum. Æggeblommer, sukker og vanille piskes luftig og vendes sammen med chokoladen og til sidst den piskede fløde. Serveres med karameltråde og orangechokolade.
Karameltråde: Sukkeret smeltes i en gryde, afkøles let og hældes ud på et stykke bagepapir med en spiseske. |
|
Opskriften er vist 22005 gange,
og udskrevet 532 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (14 stemmer) |
|
Kommentarer camilla - 2010-04-05 15:03:10 Kom lidt stift-piskede æggehvider i til slut. Det gør desserten mere let og luftig :) Et rigtig godt råd som fuldender denne dessert! Nadja - 2007-02-01 21:54:50 Rigtig lækker og luftig opskrift, samt utrolig nem at følge. ?????-hehe - 2005-01-01 01:01:01 den er rigtig god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne