| |
|
Lammegryde med forårsløg
Lammegryde med forårsløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
500 | g. | lammekød fx bov, i tern (ca. 2 cm)500 g. lammekød fx bov, i tern (ca. 2 cm) | 2 | spsk. | hvedemel2 spsk. hvedemel | 25 | g. | smør25 g. smør | 4 | dl. | vand4 dl. vand | 0.5 | dl. | frisk, finthakket basilikum0.5 dl. frisk, finthakket basilikum | 1 | fed | knust hvidløg1 fed knust hvidløg | 1 | tsk. | groft salt1 tsk. groft salt | | | friskkværnet peber friskkværnet peber | 300 | g. | broccoli 300 g. broccoli | 75 | g. | flødeost75 g. flødeost | 350 | g. | forårsløg i skrå stykker (ca. 5 cm)350 g. forårsløg i skrå stykker (ca. 5 cm) | 250 | g. | sukkerærter250 g. sukkerærter | | | |
| |
Vend lammekødet i mel.
Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Svits lammekødet i ca. 1 min.
Tilsæt vand, basilikum, hvidløg, salt og peber.
Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 45 min.
Skær broccolien i små buketter og stilken i tynde skiver.
Tilsæt flødeost til kødet og kog retten under omrøring til osten er smeltet.
Tilsæt broccoli og kog retten i ca. 2 min.
Kom derefter forårsløg og sukkerærter i.
Kog retten færdig på ca. 3 min. Smag til.
Serveres med Landbrød.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6136 gange, og udskrevet 182 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|