Opvarm smør, 1 1/2 dl piskefløde, sukker og sirup under omrøring. Når det bobler, dufter af karamel og er blevet tykkere, slukkes for varmen. I en anden gryde smeltes de to slags chokolade forsigtigt i 1/2 dl piskefløde. Rør vanille, nescafé og rom i. Når chokoladen er smeltet, hældes karamelen i chokoladeblandingen, og det hældes røres, indtil massen er ensartet.
Servér den varme chokoladesovs på vanilleis, pandekager eller hvad som helst. Eventuelle rester af sovsen kan opvarmes forsigtigt eller smøres på brød, eller hvad man synes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(11 stemmer)
Opskriften er vist 29337 gange, og udskrevet 623 gange.
Kommentarer
Rie - 2010-07-25 20:14:28 Super nem at lave og smager helt fantastisk :o)
Frimann - 2009-12-11 17:04:53 Den er helt igennem og fuldstændig FANTASTISK!!!!!!!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider