Træk skindet af makrellen og del den i to fileter. Fjern omhyggeligt alle ben. Læg hver filet på et stykke alufolie på en bund af snittet forårsløg. Fordel skivede tomater og champignoner ovenpå og drys med hakket dild og persille samt salt og peber. Luk folien sammen og læg pakkerne på en varm grill i 8-10 min. Server med nye, kogte kartofler og brug saften fra fiskepakkerne som dyppelse.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(4 stemmer)
Opskriften er vist 23154 gange, og udskrevet 590 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider