Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pariserbøf på grill

Pariserbøf på grill, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Et toastbrød eller en skive franskbrød.
100 g.hakket oksesmåkød
 Hakkede rå løg.
 Kapers.
 Høvlet peberrod. (kan udelades).
 Hakkede rødbeder.
 Pickles (kan udelades).
 en rå æggeblomme.
 Salt
 friskkværnet peber.
 Evt. yderligere grillkryderi.
 


Opskrift:

Tænd op i grillen. Smør evt. grillristen med lidt olie. Smør det hakkede kød på brødet. Krydrer med salt og peber, og evt. med yderligere krydderi efter smag. Når grillen er klar kommes pariserbøffen på grillen, med bøfsiden nedaf. Vendes kort før servering og ristes ganske kort. Pas på brødet skal ikke have så meget. Serveres med det forskellige fyld, og folk kan selv bestemme hvad de vil have på.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (25 stemmer)

Opskriften er vist 22949 gange,
og udskrevet 403 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

plet  -  2010-07-21 09:29:46
Man kan også få salomonella forgiftning af at spise kød der ikke er gennemstegt, så ingen bekymring.


plet  -  2010-07-21 09:28:36
Til den bekymrede. Du behøver ikke være så bekymret. Vi bruger ofte alm rå æggeblommer. Husk bare lige ægget skal skoldes 5-10 sekunder inden du slår det ud og bruger blommen. Husk ligeledes at vaske hænder både før og efter. Det er på skallen salomonellaen sidder.


rasmus  -  2010-07-20 16:25:58
Klasse sommerspise!


Den bekymrede  -  2008-08-28 13:01:23
husk ikke at bruge rå æg, som står i denne opskrift, men varmebehandlet æggeblomme