Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Farsfad

Farsfad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
400 g.fårefars
1 løg
2 dl.groftkværnet selleri
1 æg
2 spsk.hvedemel
2 spsk.mild chilisauce
1 dl.mælk
1 tsk.salt
 groftkværnet peber
250 g.broccoli
1 spsk.kinesisk soya
 


Tilbehør:
Flutes eller groft brød
Opskrift:

Løget hakkes fint. Farsen røres med de øvrige ingredienser.

Broccolien deles i mindre stykker, der forkoges ca. 1 min. i letsaltet vand og hældes til afdrypning i en sigte.

Fars og broccoli kommes lagvis i et ildfast fad. Kinesisk soya smøres eller pensles på overfladen.

Bages i ovnen ca. 30. min ved 200 grader.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 19645 gange,
og udskrevet 263 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Nina  -  2010-01-13 15:03:11
Hvordan kværner man selleri????