Grillspyd med tigerrejer

Grillspyd med tigerrejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red:


Ingredienser:
24 tigerrejer
8 friske grønne asparges
16 cherrytomater
 olivenolie
 paprika
 
 Sala:
250 g.nye kogte kartofler
150 g.frisk spinat
75 g.Rucolasalat
 Balsamico
 
Opskrift:
Skyl rejerne, giv dem et opkog og tør dem godt. Skær de nederste 2 cm af aspargsene. Skyl dem og skær dem i 4 cm lange stykker. Halver tomaterne. Sæt skiftevis rejer, asparges og tomater på grillspyd. Pensl med olie og drys med paprika. Grill spyddene.

Spinatsalat: med nye kartofler:
Skær kartoflerne i skiver. Rens og skyl spinaten godt og riv den i mindre stykker. Skyl salaten og bland den med spinaten og kartoflerne. Hæld lidt balsamico over og server salaten til de grillstegte spyd


karakterer:
Opskriften er vist 29421 gange,
og udskrevet 639 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Anne  -  2007-06-06 11:59:04
Skal rejerne pilles før man starter?