Grillspyd med hummerhaler og kylling og kokossals

Grillspyd med hummerhaler og kylling og kokossals, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

HøjtidSkt. Hans

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 stk.Små træspyd
20 stk.jomfruhummerhaler uden skal
300 g.Kyllingebryst skåret i terninger
0.5 Citron i skiver, dernæst i kvarte
 Salt
 Peber
 
 Salsa
1 spsk.Olivenolie
 Evt. lidt sesamolie eller sesamfrø
2 stk.Forårsløg
 Lidt finthakket rød chili
0.5 potteFriskhakket koriander
0.5 stk.Citron (reven skal og saft fra)
1 dl.Kokosmælk
 
Opskrift:
Tænd for grillen i god tid. Gerne mindst en time før, grillen skal bruges - lidt afhængigt af, hvor mange kul du skal have brændt igennem.

Sæt skiftevis hummerhaler, kyllingekød og citron på spydene. Pensl det hele med lidt af olien fra salsaen og drys med salt og peber. Grill dem tæt på kullene i omkring ti min. på hver side, til kyllingekødet er gennemstegt, og der ikke løber rød kødsaft ud ved et stik i kødet.

Opvarm olien til salsaen og steg forsigtigt løg og chili heri. Kom resten af ingredienserne i og tag gryden af varmen. Rør grundigt rundt og server salsaen lun eller kold til spydene.

Server brød og tomatsalat til, eller du kan lave en rissalat.





karakterer:
Opskriften er vist 17061 gange,
og udskrevet 500 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu