Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillspyd med hummerhaler og kylling og kokos-sals

Grillspyd med hummerhaler og kylling og kokos-sals, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Højtid: Skt. Hans

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 stk.Små træspyd
20 stk.jomfruhummerhaler uden skal
300 g.Kyllingebryst skåret i terninger
1/2 stk.Citron i skiver, dernæst i kvarte
 Salt
 Peber
 
 Salsa
1 spsk.Olivenolie
 Evt. lidt sesamolie eller sesamfrø
2 stk.Forårsløg
 Lidt finthakket rød chili
1/2 potteFriskhakket koriander
1/2 stk.Citron (reven skal og saft fra)
1 dl.Kokosmælk
 


Opskrift:

Tænd for grillen i god tid. Gerne mindst en time før, grillen skal bruges - lidt afhængigt af, hvor mange kul du skal have brændt igennem.

Sæt skiftevis hummerhaler, kyllingekød og citron på spydene. Pensl det hele med lidt af olien fra salsaen og drys med salt og peber. Grill dem tæt på kullene i omkring ti min. på hver side, til kyllingekødet er gennemstegt, og der ikke løber rød kødsaft ud ved et stik i kødet.

Opvarm olien til salsaen og steg forsigtigt løg og chili heri. Kom resten af ingredienserne i og tag gryden af varmen. Rør grundigt rundt og server salsaen lun eller kold til spydene.

Server brød og tomatsalat til, eller du kan lave en rissalat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 14246 gange,
og udskrevet 434 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu