kyllingebryst eller filet400 g. kyllingebryst eller filet
200
g.
chorizopølse200 g. chorizopølse
150
g.
bacon, 8 skiver150 g. bacon, 8 skiver
olivenolie olivenolie
paprika paprika
kartofler: kartofler:
1/2
kg.
nye kartofler1/2 kg. nye kartofler
1/2
dl.
olivenolie1/2 dl. olivenolie
1
spsk.
balsamico1 spsk. balsamico
2
tsk.
Dijonsennep2 tsk. Dijonsennep
2
skalotteløg2 skalotteløg
2
spsk.
persille2 spsk. persille
2
fed
hvidløg2 fed hvidløg
salt salt
peber peber
Salat: Salat:
150
g.
salat, f.eks. rucola og feldsalat150 g. salat, f.eks. rucola og feldsalat
8
soltørrede tomater8 soltørrede tomater
1
rødløg1 rødløg
frisk parmesanost frisk parmesanost
Opskrift:
Skær kyllingen i tern og pølsen i skiver. Sæt skiftevis kylling, pølse og bacon på træspyd.
Pensl kødet med olie og drys med paprika. Grill spyddene, til kødet er mørt.
Marinerede kartofler:
Skrub kartoflerne og kog dem til de er møre, men stadig har bid. Rør en marinade af olie, balsamico, sennep, hakket skalotteløg, persille, presset hvidløg, salt og peber. Hæld marinaden over kartoflerne og stil dem koldt.
Salat:
Riv salaten groft. Skær de soltørrede tomater i strimler og hak løget fint. Skær tynde skiver af parmesanost og rør med let hånd alle ingredienserne sammen.
Server grillspydene med de marinerede kartofler og salaten.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(8 stemmer)
Opskriften er vist 20175 gange, og udskrevet 503 gange.
Kommentarer
Jette - 2010-03-16 09:06:34 en rigtig god opskrift, med gode kartofler og parmesanosten gav et eksrta pift.
- 0000-00-00 00:00:00 kanon go kartoffelsalat..bruger rødløg selv..
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider