Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grillede kyllingebryst

Grillede kyllingebryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Grillede kyllingebryst, billede 4 Grillede kyllingebryst, billede 1 Grillede kyllingebryst, billede 2 Grillede kyllingebryst, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 kyllingebryster uden skind og ben
4 tsk.basilikumpesto
150 g.bacon
 
 Salat:
150 g.frisésalat
1 salatløg
1 moden avokado
0.5 citron, saft heraf
1 ds.røde kidneybønner
4 spsk.basilikumpesto
 
Opskrift:
Tør kyllingebrysterne og pensl hvert bryst med 1 tsk. pesto. Vikl bacon om kyllingebrysterne og fæst med tandstikker. Grillsteges i ca. 6 min. på hver side.

Salat med kidneybønner og avokado:
Riv salaten i mindre stykker og hak løget fint. Skær avokadoen i små tern og dryp med citronsaft. Skyl og afdryp bønnerne. Bland alle ingredienserne med let hånd og hæld pesto over.

Server salaten til de grillstegte kyllingestykker


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (55 stemmer)

Opskriften er vist 148282 gange,
og udskrevet 2909 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Mary-Ann  -  2009-06-15 16:21:19
Denne ret er rigtig dejlig, vi fik den i aftes... uhmm..

Tove po  -  2008-02-02 22:20:44
kyllingen smagte dejligt. Jeg stegte den på en pande. Serverede bagte grøntsager til. for eks. selleri, pastinak,gullerødder og løg. "Dressing" 2 dele olivenolie 1 del balcamico eddike 2-3 fed hvidløg (knust), et lille drys sukker, salt. bages ca 45 min. på 180 gr.smager "UMS" kartofler i skiver. blandes med olivenolie,salt og rosemarin, bages samtidig med grøntsager. God appetit. mvh. Tove

Vipse  -  2007-06-11 13:45:54
Skær en lomme i kyllingebrystet og læg feta og forårsløg i inden den smørres med pesto og vikles med bacon , det er også lækkert men salaten er der ikke meget ved.

Jonas  -  2007-04-16 19:54:36
ja hvad kan jeg sige, Kan klart anbefale kødet, tror næste gang jeg laver det blir det med indirekte varme istedet for direkte på weberen, salaten derimod er ikke noget synderligt at skrive om.

viola  -  0000-00-00 00:00:00
Det er ikke sidste gang den nydes på grillen.... uhm. Kan varmt anbefales.

Christina..!  -  0000-00-00 00:00:00
Det smager rigtig godt i skulle næsten prøve at smage det..!