Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillede kyllingebryst

Grillede kyllingebryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :

Grillede kyllingebryst, billede 4 Grillede kyllingebryst, billede 1 Grillede kyllingebryst, billede 2 Grillede kyllingebryst, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 kyllingebryster uden skind og ben
4 tsk.pesto
150 g.bacon, 8 skiver
 
 Salat:
150 g.frisésalat
1 salatløg
1 moden avokado
½ citron, saft heraf
1 dåserøde kidneybønner
4 spsk.pesto
 


Opskrift:

Tør kyllingebrysterne og pensl hvert bryst med 1 tsk. pesto. Vikl bacon om kyllingebrysterne og fæst med tandstikker. Grillsteges i ca. 6 min. på hver side.

Salat med kidneybønner og avokado:
Riv salaten i mindre stykker og hak løget fint. Skær avokadoen i små tern og dryp med citronsaft. Skyl og afdryp bønnerne. Bland alle ingredienserne med let hånd og hæld pesto over.

Server salaten til de grillstegte kyllingestykker




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (55 stemmer)

Opskriften er vist 139010 gange,
og udskrevet 2829 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mary-Ann  -  2009-06-15 16:21:19
Denne ret er rigtig dejlig, vi fik den i aftes... uhmm..


Birthe  -  2008-07-08 13:26:52
Hej. Jeg læser altid alle opskrifterne og derefter kommentarene. MEN jeg er lidt træt af at der findes så mange af jer ikke selv kan tænke, det er jo helt op til hver enkelt selv at servere en anden salat/grønsagspakke mm til. Vær dog possitiv.


Tove po  -  2008-02-02 22:20:44
kyllingen smagte dejligt. Jeg stegte den på en pande. Serverede bagte grøntsager til. for eks. selleri, pastinak,gullerødder og løg. "Dressing" 2 dele olivenolie 1 del balcamico eddike 2-3 fed hvidløg (knust), et lille drys sukker, salt. bages ca 45 min. på 180 gr.smager "UMS" kartofler i skiver. blandes med olivenolie,salt og rosemarin, bages samtidig med grøntsager. God appetit. mvh. Tove


Vipse  -  2007-06-11 13:45:54
Skær en lomme i kyllingebrystet og læg feta og forårsløg i inden den smørres med pesto og vikles med bacon , det er også lækkert men salaten er der ikke meget ved.


Jonas  -  2007-04-16 19:54:36
ja hvad kan jeg sige, Kan klart anbefale kødet, tror næste gang jeg laver det blir det med indirekte varme istedet for direkte på weberen, salaten derimod er ikke noget synderligt at skrive om.


viola  -  0000-00-00 00:00:00
Det er ikke sidste gang den nydes på grillen.... uhm. Kan varmt anbefales.


Per  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg tror ikke det betyder så meget hvilken slags pesto, du bruger bare den du syntes bedst om. Jeg brugte oliven pistachio pesto


Anne M.  -  0000-00-00 00:00:00
I opskriften skal der bruges pesto -men hvilken? Pesto kan vel været lavet af mange forskellige krydderurter mm.


Christina..!  -  0000-00-00 00:00:00
Det smager rigtig godt i skulle næsten prøve at smage det..!