Grill forel med parmaskinke
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Forel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Rens fisken og skrab skindet med en kniv fra hale mod hoved.
Drys indvendig med salt og læg de hakkede krydderurter i og pak skinken om de 4 fisk.
Steg dem på grillen i 5 min på hver side, og giv grillede ½ tomater og kartofler til.
|
|
Opskriften er vist 14635 gange,
og udskrevet 424 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne