Frikadellespid til grillen

Frikadellespid til grillen, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
 Fars:
400 g.magert, hakket kalve- eller oksekød
1 revet løg
2 æggehvider
2 spsk.rasp
1 spsk.sesamfrø
3-4 spsk.hakkede, friske krydderurter efter eget valg
 salt
 hvidløgspeber
 evt. lidt danskvand.
 
 Desuden:
250 g.champignoner
1 bakkecherrytomater
 
 Tilbehør:
1-2 auberginer
2 spsk.grillolie
 lidt tørret oregano
 salt
 hvidt brød.
 
Opskrift:
Fars:
Rør kødet sammen med de andre ingredienser til en temmelig fast fars, der stilles koldt en halv times tid. Juster evt. farsens konsistens med lidt danskvand. Form farsen til små frikadeller, der forsteges i ovn eller på en tør pande. Opbevares koldt indtil grilningen, hvor de sættes på våde træspid skiftevis med champignoner og cherrytomater, pensles med en anelse grillolie og steges gyldne og varme på havegrillen.

Tilbehør:
Aubergineskiver pensles med en smule grillolie, drysses med lidt oregano og grilles på begge sider, til de er bløde.

Serveres med grøn salat og brød.





karakterer:
Opskriften er vist 11699 gange,
og udskrevet 398 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu