Lammefrikasse med fennikel

Lammefrikasse med fennikel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Frikassé

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.lammebov i tern
2 fennikel
1 spsk.smør
1 spsk.olivenolie
200 g.pillede skalotteløg (ca. 6-8 stk)
2 knuste enebær
2.5 dl.lammebouillon
 maizena
1 tsk.dijonsennep
 salt
 peber
0.25 citron reven skal heraf
100 g.ærter
 
400 g.nye kartofler
 
Opskrift:
Lammebovsternene koges op ved svag varme i lammebouillon. Suppen afskummes og ternene tages op. Fennikel deles i kvarte og gives et kort opkog. Vandet kasseres.

Smør og olie kommes i gryde og tilsættes de pillede skalotteløg. Tilsæt knust enebær og blancheret fennikel. Læg kødtern i og hæld lammebouillonen ved. Gryderetten koges ved svag varme i ca. 35 min, de sidste 5 minutter med ærter.

Jævnes med udrørt maizena og smages til med sennep, salt og peber. Drys retten med lidt reven citronskal og evt. lidt fennikeldusk.

Serveres med nye kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 8676 gange,
og udskrevet 175 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu