Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammefrikassé med fennikel

Lammefrikassé med fennikel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Frikassé

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
300 g.lammebov i tern
2 fennikel
1 spsk.smør
1 spsk.olivenolie
200 g.pillede skalotteløg (ca. 6-8 stk)
2 knuste enebær
2.5 dl.lammebouillon
 maizena
1 tsk.dijonsennep
 salt
 peber
0.25 citron reven skal heraf
100 g.ærter
 
400 g.nye kartofler
 


Opskrift:

Lammebovsternene koges op ved svag varme i lammebouillon. Suppen afskummes og ternene tages op. Fennikel deles i kvarte og gives et kort opkog. Vandet kasseres.

Smør og olie kommes i gryde og tilsættes de pillede skalotteløg. Tilsæt knust enebær og blancheret fennikel. Læg kødtern i og hæld lammebouillonen ved. Gryderetten koges ved svag varme i ca. 35 min, de sidste 5 minutter med ærter.

Jævnes med udrørt maizena og smages til med sennep, salt og peber. Drys retten med lidt reven citronskal og evt. lidt fennikeldusk.

Serveres med nye kartofler.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6455 gange,
og udskrevet 100 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu