Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammefrikassé III

Lammefrikassé III, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Frikassé

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.lammebov med ben
 
1 laurbærblad
2 kvistetimian
2 gulerødder
1 pastinak
2 porrer
1 lilleblomkål
15 g.blødt smør
30 g.hvedemel
200 g.ærter
1 bdt.friskhakket persille
 
 Tilbehør:
800 g.kartofler


Opskrift:

Sæt kødet over i så meget vand, at det netop er dækket. Skum suppen når det begynder at koge og tilsæt laurbærblad, timian og stilkene fra persillen og 1 spsk salt. Kog kødet for svag varme til det er mørt - ca. 1 1/2 time. Si suppen og gem den til tilbehøret. Pil kødet fra benet og skær det i terninger.

Skær gulerødder og pastinak i små tern, skær porrerne i 1 cm tykke skiver og del blomkålen i buketter. Bring suppen i kog og tilsæt grønsager. Kog dem møre ca. 10 min. Tilsæt det udskårne kød.

Rør en smørbolle af blødgjort smør og hvedemel. Læg smørbollen i suppen og lad den koge med ca. 2 min. Rør smørbollen ud og smag til med salt og peber. Tilsæt ærterne kort før servering.

Drys med hakket persille og server med kogte kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7409 gange,
og udskrevet 214 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu