Marinade:
Pisk alle ingredienserne sammen. Gem ca. 1 dl. Til pensling og servering.
Skær om nødvendigt lidt fedt af de udskårne spareribs. Læg dem i kogende vand, tilsat lidt salt, og lad dem simre i ca. ½ time.
Pensl de forkogte ribben med den sammen rørte marinade. Læg dem i et fad eller i en stor frysepose. Lad kødet trække mindst 3-5 timer, gerne fra om morgenen til om aftenen.
Derefter fjernes lidt af marinadelaget med lidt køkkenrulle, så kødet ikke branker.
Grill ribbenene i god afstand fra gløderne. Vend dem ofte, og pensl dem indimellem med marinaden.
Coleslaw:
Snit kålen meget fint, riv gulerødder og æbler på den grove side af råkostjernet. Rør dressing af creme fraiche el. fromafe frais, mayonnaise og bland grøntsagerne og æbler i.
Smag til med salt og peber. Pynt med æbler og drys med purløg