Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Spareribs med coleslaw

Spareribs med coleslaw, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Spareribs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Spareribs med coleslaw, billede 4 Spareribs med coleslaw, billede 1 Spareribs med coleslaw, billede 2 Spareribs med coleslaw, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
24 spareribs
 
 Marinade:
2 dl.god tomatketchup
1 dl.japansk el. kinesisk soja
1 dl.rødvinseddike
2 spsk.Dijonsennep
½ dl.akaciehonning
2 fedhvidløg
1-2 spsk.frisk timianblade
1 tsk.Stødt ingefær
 et par stænk tabasco
 
 Coleslaw:
½ sommerkål
4 gulerødder
3 grønne æbler
2 små bg.Creme fraiche el.Fromage frais
8 spsk.Mayonnaise (kan undlades)
 salt
 peber
2 spsk.Fint klippet purløg
 


Opskrift:

Marinade:
Pisk alle ingredienserne sammen. Gem ca. 1 dl. Til pensling og servering.

Skær om nødvendigt lidt fedt af de udskårne spareribs. Læg dem i kogende vand, tilsat lidt salt, og lad dem simre i ca. ½ time.

Pensl de forkogte ribben med den sammen rørte marinade. Læg dem i et fad eller i en stor frysepose. Lad kødet trække mindst 3-5 timer, gerne fra om morgenen til om aftenen.

Derefter fjernes lidt af marinadelaget med lidt køkkenrulle, så kødet ikke branker.

Grill ribbenene i god afstand fra gløderne. Vend dem ofte, og pensl dem indimellem med marinaden.

Coleslaw:
Snit kålen meget fint, riv gulerødder og æbler på den grove side af råkostjernet. Rør dressing af creme fraiche el. fromafe frais, mayonnaise og bland grøntsagerne og æbler i.

Smag til med salt og peber. Pynt med æbler og drys med purløg







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (29 stemmer)

Opskriften er vist 79551 gange,
og udskrevet 1661 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu