Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillspid med laks, kammuslinger og kæmperejer

Grillspid med laks, kammuslinger og kæmperejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksetern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
16 småchampignoner
16 rå kæmperejer
8 kammuslinger
8 stykkerlaks (4x3x2 cm)
 økologiske citroner
 dild
 
 tilbehør:
4 tomater
1 rød peberfrugt
1 stængelblegselleri
 
 Safranris:
 ris
 safran
 
 Sauce:
4 spsk.kapers
65 g.sorte oliven uden sten
 olivenolie
 


Opskrift:

Rengør champignonerne og kammuslingerne til spiddene. Tag skallen af rejerne, men lad halen blive siddende. Fjern også tarmstrengen. Skær laksen ud i små rektangler som angivet ovenfor. Lad alle disse ingredienser marinere mindst 1 time i et par deciliter olivenolie, saft af ca. 1/2 citron, salt, peber og lidt fintklippet dild. Ingredienserne skal være dækket af marinaden.

Skyl tomater, peberfrugt og blegselleri til grønsagstilbehøret og skær det hele i små tern.

Steg grønsagerne i lidt olivenolie og krydr med salt og peber.

Blend de sorte oliven med kapers samt lidt olivenolie så saucen bliver cremet/mayonnaiseagtig.

Anbring efter afdrypning fisk, champignoner og skaldyr på spiddene. Lad spiddene gå igennem rejerne to steder. Drys spiddene med salt og peber.

Kog risen sammen med lidt safran.

Grill spiddene ca. 7 minutter på hver side.

Læg lidt safranris, lidt grønsager og sauce på hver tallerken. Anbring spiddene oven på safranrisen og server. Giv citronbåde og godt brød til retten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12320 gange,
og udskrevet 402 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu