Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammefrikassé II

Lammefrikassé II , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Frikassé

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.lammebov
4 gulerødder
4 porrer
1 bdt.persille
 
 Sovs:
2 spsk.smør
3 spsk.hvedemel
6 dl.suppe (lammebouillon)
250 g.fine ærter
 salt
 peber


Opskrift:

Kom kødet i en gryde med letsaltet vand, der lige dækker. Bring i kog og skum grundigt. Tilsæt persillestilke og porretoppe. Lad koge op og skum atter.

Dæmp varmen og kog sagte videre i ca. 1½ time, til kødet er mørt. De sidste 15-20 min. koges gulerødder og porrer med. Tag kød og grøntsager op og si suppen.

Sovs:
Smelt smørret i en gryde. Bag op med melet og spæd med den siede suppe. Lad koge igennem et par min.

Smag til med krydderier og tilsæt ærter og masser af hakket persille. Skær kødet ud og varm det igennem i sovsen.

Servér retten med de kogte grønsager og kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7589 gange,
og udskrevet 187 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu