reven appelsinskal fra 2 appelsiner reven appelsinskal fra 2 appelsiner
2
dl.
appelsinsaft2 dl. appelsinsaft
2
spsk.
sukker2 spsk. sukker
2
æggehvider2 æggehvider
250
g.
jordbær250 g. jordbær
Opskrift:
Kom yoghurt, appelsinskal, appelsinsaft og 1 spsk sukker i en blender og blend det. Kom det i en isterningebakke og frys 30 minutter. Kom det i en skål og pisk det igennem og frys igen. Pisk æggehviderne stive og rør det i sorbeten med resten af sukkeret og frys den igen. Lad isen tø ca. 10 minutter før den serveres med friske jordbær.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(7 stemmer)
Opskriften er vist 13573 gange, og udskrevet 277 gange.
Kommentarer
anders og ida - 2011-08-06 16:19:15 love it "im loven it"
pixxig - 2009-03-07 11:59:17 det lyder lækker og den smager ganteret også som en drøm!
jeg har tænkt mig at lave den til mine forældre i aften.
de vil elske den!!!!!!!!!!
eller hvad?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider