Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grand Marnier soufflé med friske bær

Grand Marnier soufflé med friske bær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Kold dessertsouffle

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 æg
85 g.sukker
5 spsk.Grand Marnier
2 bladehusblas
 dl.piskefløde
100 g.hindbær
100 g.blåbær
100 g.jordbær
 


Opskrift:

Kom æggeblommer og sukker i en skål og sæt den over vandbad. Pisk æggemassen tyk og skummende over den koghede damp og pisk Grand Marnier i. Læg husblasen i koldt vand nogle minutter. Tryk den fri for vand og kom den direkte i den varme æggemasse, mens der piskes. Lad cremen svale. Pisk fløden og æggehviderne stive. Vend først flødeskummet i den afkølede creme og derefter de stiftpiskede æggehvider. Kom soufflémassen i en form som stilles koldt nogle timer til desserten er stiv. Kom friske bær på toppen af souffléen og server også nogle til i en skål.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13581 gange,
og udskrevet 367 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu