Marinara sauce

Marinara sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Oprindelsesland : Italien

ItalienKilde : Raa-mad.dk

Indsendt :



Ingredienser:
4 store tomater
3 spsk.oliven olie
0.25 kopfrisk koriander
0.25 kopfrisk basilikum
2-3 fedhvidløg
1 tsk.dulse flager (kan ikke købes i Danmark. Prøv med nori klippet i småstykker)
 
1 tsk.malet spidskommen
2 tsk.malet hørfrø
4 oliven uden sten
1 dadel uden sten
1-2 tsk.havsalt
 
Opskrift:
Skær tomaterne i skiver og kom dem i et viskestykke. Viskestykket kommes i en si, som anbringes oven på en skål. Væden fra tomaterne drypper ned i skålen og kan drikkes eller gemmes til en anden opskrift. Dræn tomaterne i en ½ til 1 time.

Når tomaterne har dryppet færdigt blender du alle ingredienserne til en ensartet masse.

Det er bedst at vente en time eller mere med at servére den, så smagen får lov til at sætte sig. Der bliver 3 kopper.

Servéres over rå pasta, som tyk salat dressing eller tilsæt tomat-både og det er en kraftig tomatsuppe.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 13352 gange,
og udskrevet 115 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu