Fedtfattige morgengifler
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Rør dejen og lad den hæve i 45 min.
Hæld mel på bordet og rul ud til en cirkel drys mel og rul cirkel ud til 50 cm. Skær 16 trekanter med en klejnesporer og tril trekanterne sammen fra den brede ende og lad dem efterhæve i ½ t. Giflerne pensles med æg og bages midt i ovn ved 220 * i ca. 11 min. |
|
Opskriften er vist 26718 gange,
og udskrevet 595 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Dana - 2008-04-20 10:01:34 Hvorfor er der ikke en tilberedninsgsmetode claudi - 2007-11-29 11:04:39 er bare sååååååååå usund elsker det jaaaaa! mette - 2005-01-01 01:01:01 de var faktisk rigtig lækre til morgenmad.... og nemme at lave.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne