Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fetasoufflé med grønkål

Fetasoufflé med grønkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Oste - Feta

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 pk.frossen grønkål 450 g
3 dl.skummetmælk
5 spsk.mel
1 bægerfetaost
4 æg
0.5 tsk.salt
 Reven muskatnød
 


Opskrift:

Grønkålen optøs. Mælk og mel piskes sammen i en gryde der varmes op til kogepunktet. Tag gryden fra varmen. Fetaosten skæres i tern og piskes i jævningen. Æggeblommerne piskes i. Grønkålen vendes i sammen med salt, peebr og muskat. Hviderne piskes stive og vendes i dejen der fyldes i et letsmurt ildfast fad med høj kant. Bages ca. 1 time og 10 minutter ved 175 grader. Serveres straks.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11482 gange,
og udskrevet 299 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor mange gram feta menes der med 1 bæger fetaost??