Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Cocotteæg

Cocotteæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 æg
100 g.forsne optøede rejer
4 spsk.letmælk
 
 Tilbehør:
 Brød
 


Opskrift:

4 cocotteforme pensles tyndt med olie, og rejerne fordeles i bunden. 1 æg slås ud i hver form. 1 spsk mælk hældes over hvert æg. Stilles i ovnen ca. 15 min. ved 175 grader.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (6 stemmer)

Opskriften er vist 17305 gange,
og udskrevet 248 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Vagn  -  2010-06-24 12:00:55
Imponerende enkelt og så endda så godt...