Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Carpacchio af grøntsager

Carpacchio af grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 salt
150 g.kålrabi
1 stor gulerod
100 g.sukkerærter
 peber
1 prisesukker
3 spsk.hvidvinseddike
1 spsk.vindruekerneolie
1 spsk.finthakkede basilikumblade
1 spsk.hakket purløg
1 kvistdild
 


Opskrift:

En stor gryde med letsaltet vand bringes i kog. Kålrabien skrælles og koges heri ca. 20 min., hvorefter guleroden tilsættes. Efter yderligere 10 minutter tages urterne op og skylles i koldt vand. Sukkerærterne lægges i den varme vand og trækker heri 5 minutter og tages herefter op og skylles under koldt vand. Til vinaigretten røres salt, peber, sukker og eddike sammen. Olien piskes i sammen med basilikum og purløg. Kålrabi og gulerod skæres i meget tynde skiver. Endestykkerne skæres i fine tern og blandes i olie-eddike dresssingen. Grøntsagsskiverne anrettes på 2 tallerkner sammen med sukkerærter, grøntsagsmarinaden og pyntes tilsidst med dild.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 24055 gange,
og udskrevet 223 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu