Butterdejssnegle med pesto
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tænd ovnen på 200 grader C - varmluft 180 grader C.
Butterdejen lægges bordet. Smør først et lag flødeost på, vi bruger Bucco Gali. Derefter et lag pesto Vi bruger opskriften her. fordel et tyndt lag revet mozzarella over og rul sammen. Skæres i stykker på ca. 2 cm. og placere dem på en bradepande med bagepapir. Pensles med sammenpisket æg. Bages midt i ovnen i 15-20 min, til dejen har fået nok og har fået en flot gylden farve. Tips: |
|
|
Opskriften er vist 49 gange,
og udskrevet 5 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne




