Pumpkin spice latte
Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
|
|
Kom mælk, græskarpure og sukker i en gryde og varm mælken langsomt op ved middel varme til den er varm men ikke kogende.
Tag gryden af varmen og pisk vanilje, Pumpkin spice og kaffe eller espresso i. Smag til og juster med mere sukker eller krydderier. Fordeles i 2 kopper. Top med flødeskum og Pumpkin spice og evt. kanelstang. Tips: Græskarpure: Et græskar halveres og kernerne skrabes ud. De 2 halvdele lægges på en bageplade med bagepapir og bages ved 200 grader C. i 1 time eller til kødet kan skrabes ud med en ske. Blendes til en jævn masse. Kan holde sig i køleskab i ca. 1 uge. I stedet for græskarpure kan evt. bruges græskarsirup. Se opskrift/blandingsforhold på Pumpkin Spice her |
|
|
Opskriften er vist 52 gange,
og udskrevet 6 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne
