Blåbærmousse

Blåbærmousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Bær -

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Blåbærmousse, billede 4 Blåbærmousse, billede 1 Blåbærmousse, billede 2 Blåbærmousse, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.blåbær, frost
100 g.sukker
1 spsk.vaniljesukker
1 dl.vand
 
6 husblas, blade
 
5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Kog blåbærrene sammen med vand sukker og vaniljesukker til de er helt kogt.

Purer bærrene gennem en sigte.
Tilsæt husblas knuget fri for væde til den stadig varme pure og rør godt igennem.
Stil pureen på køl indtil den er kold, men ikke stivnet helt.

Pisk fløden til skum. Rør 1/3 af flødeskummet forsigtigt sammen med pureen. Vend derpå blåbærmassen over i flødeskummet og vend det forsigtigt sammen.

Stil fromagen i køleskab i mindst 6 timer og gerne til næste dag.

Kan pyntes med friske blåbær ved servering og evt. flødeskum.





karakterer:
Opskriften er vist 26347 gange,
og udskrevet 359 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu