Pandesovs
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mel drysses på panden og røres i resten af fedstoffet.
Kogevand tilsættes lidt efter lidt under omrøring. Gives lidt kulør og koges igennem et par minutter. Smages forsigtigt til med salt og peber. Tips: God til opskrifter som f.eks. stegt medister, frikadeller, hakkebøf eller andet stegt på pande. Som kogevand kan bruges kogevand fra evt. medister eller kartofler. |
|
Opskriften er vist 111 gange,
og udskrevet 8 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne