Pandesovs

Pandesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red :
Pandesovs, billede 4 Pandesovs, billede 1 Pandesovs, billede 2 Pandesovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 spsk.hvedemel
5 dl.kogevand
 kulør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Mel drysses på panden og røres i resten af fedstoffet.

Kogevand tilsættes lidt efter lidt under omrøring.
Gives lidt kulør og koges igennem et par minutter.

Smages forsigtigt til med salt og peber.

Tips:

God til opskrifter som f.eks. stegt medister, frikadeller, hakkebøf eller andet stegt på pande.

Som kogevand kan bruges kogevand fra evt. medister eller kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 111 gange,
og udskrevet 8 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu