Pistacie/chili småkager
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : |
|
|
Sigt hvedemelet sammen med bagepulver.
Vend chiliflager og pistacienødder i. Hak chokoladen fint og skær smørret i terninger. Ælt det i dejen. Saml dejen med sukker og æg. Rul dejen ud i en aflang pølse. Rul den ind i bagepapir og læg den i fryseren i 1 time. Varm ovnen op til 180 grader. Skær pølsen ud i 1 cm tykke skiver og fordel skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag kagerne i 8-10 min. |
|
|
Opskriften er vist 12 gange,
og udskrevet 7 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne
