Burnt Basque cheesecake
Hovedingrediens : Oste - Flødeost Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Forvarm ovnen til 230 grader C.
Beklæd en rund form 18 cm. i diameter (springform) med bagepapir. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud, smuldre dem i vaniljesukkeret. Kom flødeost, flormelis og salt i en skål og pisk det godt sammen. Tilsæt æggene et ad gangen og piske til de er godt blandet imellem hvert æg. Sigt majsstivelse i og pisk godt. Tilsæt piskefløden og piske igen til det er godt blandet. Dejen kommes i den forberedte form, hvis dejen er klumpet, kan den sigtes. Bank formen et par gange mod bordpladen for at fjerne luftbobler. Sæt formen i på midterste rille i den forvarmede ovn, skru ned til 220 grader. Bag cheesecaken 25-30 minutter til overfladen er gylden på toppen men stadig blævrende i midten. Lad cheesecaken køle af på en rist før den sættes uden låg i køleskab mindst 4 timer. Kan serveres direkte fra køleskabet, men kan også stå ved stuetemperatur 30 min inden servering. Tips: Pas på ikke at overpiske dejen, det kan give luft i dejen eller få kagen til at sprække. Når du skal putte bagepapir i formen, så start med at krølle det sammen til en kugle, så er det nemmere at passe i formen. |
|
Opskriften er vist 514 gange,
og udskrevet 15 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne