Pæresuppe
Oprindelsesland : Danmark Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl pærerne, fjern kernehus, kom dem i gryde med vand og et par spsk. sukker efter smag.
Bring det i kog under låg.
Lad pærerne koge 5-6 min. til de er kogt ud, kom dem i blender eller pisk til pure. Hæld tilbage i gryde. kog op smag til med sukker
Brødterninger: Skær brødet i terninger, varm smør og sukker, rist brødterninger under omrøring til de er sprøde og gyldne. drys lidt kanel imellem. Bred dem ud på et fad. Server den lune suppe med brødterninger. |
|
|
Opskriften er vist 69120 gange,
og udskrevet 1401 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (15 stemmer) |
|
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne




