Brombærsorbet
Hovedingrediens : Bær - Brombær Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog brombærrene sammen med vand og sukker til de er helt kogt ud.
Purer bærrene gennem en sigte, så undgår du de fleste kerner. Køl purren ned, evt. i køleskab til næste dag. Stil den afkølede pure i fryseren i en time. Pisk æggehviden til fast skum og vend det forsigtigt i den halvfrosne masse. Sæt den tilbage i fryseren ca. 2 timer. Tag skålen ud og pisk isen godt igennem et par gange undervejs, så iskrystallerne ikke bliver for store. Ske sorbeten op i fire portionsglas. |
|
Opskriften er vist 80 gange,
og udskrevet 6 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne