Brombærsorbet

Brombærsorbet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Bær - Brombær

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Brombærsorbet, billede 4 Brombærsorbet, billede 1 Brombærsorbet, billede 2 Brombærsorbet, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Brombær, frost
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 spsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
   
Opskrift:
Kog brombærrene sammen med vand og sukker til de er helt kogt ud.

Purer bærrene gennem en sigte, så undgår du de fleste kerner.

Køl purren ned, evt. i køleskab til næste dag.

Stil den afkølede pure i fryseren i en time.

Pisk æggehviden til fast skum og vend det forsigtigt i den halvfrosne masse. Sæt den tilbage i fryseren ca. 2 timer.

Tag skålen ud og pisk isen godt igennem et par gange undervejs, så iskrystallerne ikke bliver for store.

Ske sorbeten op i fire portionsglas.





karakterer:
Opskriften er vist 80 gange,
og udskrevet 6 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3183 (757 kcal)
KJ pr. Portion 3183 (757 kcal)
Vægt ialt 747 gram
Vægt pr. Portion 747 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 426 KJ (101 kcal)
Protein 1.3 gram
Fedt 0.3 gram
Kulhydrat 24.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu