Kyllingesalat med karry
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Karrydressing:
Der røres bare i karry er efter behag (Også salt) Det bliver vist ikke nemer! Til det kogte kyllingekød bruger vi opskriften her Det kan laves dagen før så det er helt koldt, så er det nemmere at skære. Æblerne skæres i tern, brug gerne et pænt rødt æble med skral. Der kan bruges ananas i stedet for æble. Selleristænglerne skæres i fine tern, gem evt. lidt bladtop til pynt. Det hele vendes sammen og er klar til servering. |
|
Opskriften er vist 42 gange,
og udskrevet 7 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne