Bagte tomater med æg
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær et låg af tomaterne og tag indmaden forsigtigt ud med en teske. Drys tomaterne indvendigt med halvdelen af krydderurterne og salt og peber.
Hak tomatindmaden med en kniv. Blandes med resten af krydderurterne, salt og peber og hældes herefter i et ildfast fad. Stil de udhulede tomater på blandingen. Slå et æg ud i hver tomat og drys med salt og peber på ægget. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader C alm. ovn i ca. 25 min. til æggehviden er stiv. Drys med persille. Serveres til nyristet brød. |
|
Opskriften er vist 91496 gange,
og udskrevet 2097 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (85 stemmer) |
|
Kommentarer I orden - 2014-07-05 20:35:43 Fulgte opskriften. Den er glimrende. Det ser flot ud på bordet og smager vældig godt. Struer - 2013-10-20 10:45:28 Super god og 11-04-06: Dette er en opskrift på Tomater fyldt med æg, det I foretrækker (foreslår) er en anden (også lækker ret) omelet med tomat. Disse tomater med æg er også fantastiske til at forkæle sine elskede (familie) til en lækker brunch, hvor disse kunne være ét indslag - de står i ovnen mens tiden udnyttes til at lave resten anonym - 2011-04-06 15:43:44 Det smager super! Af de blandede krydderurter har jeg taget en masse blandet jeg lige kunne finde i min mors skabe! - Oregano, peber, italiensk krydderi, ja endda noget pomfrit-krydder. Det var bare ærgerligt, det er lang tid brugt på noget der ellers kunne tage 5 minutter, på sammme måde som "super god" har skrevet det. Det smager af det samme, men det her ser nok bare finere ud... Indtil man altså har taget hul på det :p kenneth - 2011-03-20 22:29:56 hvad er de blandede krydderurter for nogle anonym - 2008-07-04 08:10:25 Skær et låg af tomaterne og tag indmaden forsigtigt ud med en teske. Drys tomaterne indvendigt med halvdelen af krydderurterne og salt og peber. Hak tomatindmaden med en kniv. Blandes med resten af krydderurterne, salt og peber og hældes herefter i et ildfast fad. Stil de udhulede tomater på blandingen. Slå et æg ud i hver tomat og drys med salt og peber på ægget. Sæt fadet i ovnen ved 200 g i ca. 15 min. til æggehviden er stiv. Drys med persille. Serveres til nyristet brød. super god - 2008-07-04 08:09:32 Prøv og tage 2 tomater hak dem tærnet og put den i en varmt pane med lidt olie. Lad tomaterne ligge i panden indtil de er helt mør. så så 2 æg ud i en skål og pisk den og hælde det oven på tomaterne. Maden er derefter helt færdig, når æggne er helt stivnet. spises med arabisk brød. Ps. For at det ikke skulle smage godt, så tag bare 1 tomat og en æg og gøre det. mae - 2007-03-15 12:51:11 De er meget dekorative og sunde, men ægget bliver lidt "splattet". Solveig - 2007-03-10 17:34:44 det smager super lækkert hvis man ikke vil have persille kan man saktens undvære (men vildt lækkert) Jeanette - 2005-01-01 01:01:01 Super god og nem frokost .. Elsker det ristede brød :) Mie - 2005-01-01 01:01:01 Nemt og lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne