Jordbærsuppe

Jordbærsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Frugtsupper

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Jordbærsuppe, billede 4 Jordbærsuppe, billede 1 Jordbærsuppe, billede 2 Jordbærsuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.jordbær
2 dl.hvidvin, tør
1 spsksukker
1 vanillestang flækket på langs
 
 Pynt:
 mynte, frisk
 
Opskrift:
Skyl jordbærrene og fjern blomsten. Flæk vaniljestangen, skrab kernerne ud og nulrer dem sammen med sukkeret.

Blend jordbær, hvidvin og sukker til en flydende masse.

Kom jordbærmassen i en gryde og bring dem i kog sammen med den tomme vaniljestang. Lad dem koge et par minutter.

Jordbærsuppen stilles koldt til den skal serveres.

Vi serverer den med en kugle vaniljeis og et halveret jordbær og friske mynteblase.






karakterer:
Opskriften er vist 163 gange,
og udskrevet 0 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu