Jordbærsuppe
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl jordbærrene og fjern blomsten.
Flæk vaniljestangen, skrab kernerne ud og nulrer dem sammen med sukkeret.
Blend jordbær, hvidvin og sukker til en flydende masse. Kom jordbærmassen i en gryde og bring dem i kog sammen med den tomme vaniljestang. Lad dem koge et par minutter. Jordbærsuppen stilles koldt til den skal serveres. Vi serverer den med en kugle vaniljeis og et halveret jordbær og friske mynteblase. |
|
|
Opskriften er vist 163 gange,
og udskrevet 0 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne