Medaljer med rabarber

Medaljer med rabarber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 stk.

KonditoriRet : Konditori - Medaljer

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Medaljer med rabarber, billede 4 Medaljer med rabarber, billede 1 Medaljer med rabarber, billede 2 Medaljer med rabarber, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.smør
250 g.hvedemel
60 g.flormelis
1 æggeblomme
 
 Fyld:
5 dl.piskefløde
150 g.rabarbermarmelade
 
 Glasur:
100 g.flormelis
 vand
 
Opskrift:
Medaljer:
Smør hakkes ud i melet. Kom sigtet flormelis i sammen med æggeblommen. Æltes til en dej, der stilles koldt i nogle timer.

Dejen rulles ud i ca. 4 mm. tykkelse og udstikkes til medaljer ca. 8 cm. i diameter.

Bages på næstøverste rille ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 10 min.


Fyld:
Piskefløden piskes til skum og kommes i en sprøjtepose med stjernetyld.
Sprøjt en ring af flødeskum på halvdelen af medaljerne, gør plads til marmelade i midten.

I midten kommes en god tsk. rabarbermarmelade.

Den sidste halvdel af medaljerne overtrækkes med glasur rørt af flormelis og vand og lægges på toppen af medaljerne med flødeskum.

Pynt med en klat flødeskum på toppen og slut af med en klat marmelade.

Tips:

Bundene kan gemmes i lufttætte bøtter til senere.

Vi bruger denne opskrift på rabarbermarmelade






karakterer:
Opskriften er vist 166 gange,
og udskrevet 0 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu