Medaljer med rabarber
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Medaljer:
Smør hakkes ud i melet. Kom sigtet flormelis i sammen med æggeblommen. Æltes til en dej, der stilles koldt i nogle timer. Dejen rulles ud i ca. 4 mm. tykkelse og udstikkes til medaljer ca. 8 cm. i diameter. Bages på næstøverste rille ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 10 min. Fyld: Piskefløden piskes til skum og kommes i en sprøjtepose med stjernetyld. Sprøjt en ring af flødeskum på halvdelen af medaljerne, gør plads til marmelade i midten. I midten kommes en god tsk. rabarbermarmelade. Den sidste halvdel af medaljerne overtrækkes med glasur rørt af flormelis og vand og lægges på toppen af medaljerne med flødeskum. Pynt med en klat flødeskum på toppen og slut af med en klat marmelade. Tips: Bundene kan gemmes i lufttætte bøtter til senere. Vi bruger denne opskrift på rabarbermarmelade |
|
|
Opskriften er vist 166 gange,
og udskrevet 0 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne