Rabarbersnitter
Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mel, blødt smør og flormelis smuldres og samles hurtigt med æggeblomme og vand. Dejen hviler i køleskab mindst 30 min.
Rul mørdejen ud i en stor rektangel ca. 3 mm. tyk, prik den med en gaffel eller prikrulle og bag den ved 200 grader C alm. ovn i ca. 12 min. Lad dem afkøle. Del dejen i 2 lige store stykker. Smør den ene med rabarbermarmelade, brug evt. bagepapiret til at vende den anden halvdel over på syltetøjet. Smøres med glasur rørt af flormelis og varmt vand. Kan pyntes med tivolikrymmel eller frysetørrede hindvær. Skæres ud i aflange stykker, købte hindbærsnitter måler ca. 12x6.5 Tips: Se vore opskrift på rabarbermarmelade her |
|
|
Opskriften er vist 118 gange,
og udskrevet 0 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne