Rabarbersnitter

Rabarbersnitter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 stk.

KonditoriRet : Konditori - Snitter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Rabarbersnitter, billede 4 Rabarbersnitter, billede 1 Rabarbersnitter, billede 2 Rabarbersnitter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Mørdej:
450 g.hvedemel
300 g.smør
135 g.flormelis
1.5 æggeblomme
1.5 spsk.vand
 
 Fyld:
150 g.rabarbermarmelade
 
 Glasur:
75 g.flormelis
 vand
 
 
Opskrift:
Mel, blødt smør og flormelis smuldres og samles hurtigt med æggeblomme og vand. Dejen hviler i køleskab mindst 30 min.

Rul mørdejen ud i en stor rektangel ca. 3 mm. tyk, prik den med en gaffel eller prikrulle og bag den ved 200 grader C alm. ovn i ca. 12 min. Lad dem afkøle.

Del dejen i 2 lige store stykker. Smør den ene med rabarbermarmelade, brug evt. bagepapiret til at vende den anden halvdel over på syltetøjet.

Smøres med glasur rørt af flormelis og varmt vand.

Kan pyntes med tivolikrymmel eller frysetørrede hindvær.

Skæres ud i aflange stykker, købte hindbærsnitter måler ca. 12x6.5

Tips:

Se vore opskrift på rabarbermarmelade her






karakterer:
Opskriften er vist 118 gange,
og udskrevet 0 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu