Brombæris
Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog brombærrene med vand og rørsukker nogle minutter til bærrene er helt kogt ud.
Passer gennem en sigte og stilles i køleskab til det er helt koldt.
Æg og sukker piskes hvidt og luftigt, ca. 5 minutter. Fløden piskes let stiv og vendes i æggemassen. Til sidst vendes brombærmassen forsigtigt i gem evt. lidt til pynt. Hældes på form og stilles i fryseren. Tips: Til pynt passer revet hvid chokolade og mynteblade og hvis der gemmes lidt af brombærmassen og lidt friske brombær så kan de også bruges som sauce/pynt. |
|
|
Opskriften er vist 1647 gange,
og udskrevet 11 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne