Brombæris

Brombæris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Brombæris, billede 4 Brombæris, billede 1 Brombæris, billede 2 Brombæris, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.brombær, frost
3 dl.vand
150 g.rørsukker
 
6 Æggeblommer, pasteuriseret
100 g.Sukker
5 dl.Piskefløde
 
Opskrift:
Kog brombærrene med vand og rørsukker nogle minutter til bærrene er helt kogt ud. Passer gennem en sigte og stilles i køleskab til det er helt koldt.

Æg og sukker piskes hvidt og luftigt, ca. 5 minutter.

Fløden piskes let stiv og vendes i æggemassen.

Til sidst vendes brombærmassen forsigtigt i gem evt. lidt til pynt.

Hældes på form og stilles i fryseren.

Tips:

Til pynt passer revet hvid chokolade og mynteblade og hvis der gemmes lidt af brombærmassen og lidt friske brombær så kan de også bruges som sauce/pynt.






karakterer:
Opskriften er vist 1647 gange,
og udskrevet 11 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu