Pocherede porrer med souce gribiche
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Steen Kisbye Indsendt : |
|
|
Start med at porchere porrene
skær toppen af porrene og fjern det yderste lag. Del dem i 3-4 stykker og vask dem grundigt. Varm en gryde der er stor nok til at porrene kan ligge i et lag eller en pande ved middel varme og smelt smørret. Steg porrrestykerne i et par minutter uden de får farve og tilsæt fond og timian. Når vandet koger sænkes til svag varme og læg et låg på eller et stykke tilpasset bagepapir. Lad porrene pochchere i 20-25 minutter til de er møre og lad dem køle til stuetemperatur inden servering Anret porrene på langs oven på soucen Souce gribiche laves medent porrene pochere kog æggene i 7 monutter og køl dem i koldt vand. Pil dem og tag blommen ud og læg blommerne i en skøl med salt, eddike og sennep og pisk det sammen. Herefter tilsættes olie langsomt som du laver mayonaise Hak hviderne, cornichoner, kapers og urter fint og kom i soucen smag til med salt og peber Retten er fra Samvirke - april 2025 |
|
|
Opskriften er vist 47 gange,
og udskrevet 1 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne