Avocado med krabbekød

Avocado med krabbekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Grøntsager - Avocado

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Avocado med krabbekød, billede 4 Avocado med krabbekød, billede 1 Avocado med krabbekød, billede 2 Avocado med krabbekød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 avocado
 
120 g.krabbekød fra ds (Drænet vægt)
2 stilkeblegselleri
6 radiser
1 skalotteløg
3 spsk.citronsaft
3 spsk.estragoneddike
 salt
 peber
 salatblade
 
 Dressing:
0.5 dl.kærnemælk
1 æggeblomme
1 tsk.tomatpure
 
Opskrift:
Pil avocadoen og skær kødet i terninger. Kom det i en skål.

Fjern "flipstiverne" fra krabbekødet, skil det med en gaffel. Kom det i skålen med hakket blegselleri, radiseksiver og finthakket løg.

Tilsæt eddike, citronsaft, salt og peber. Pisk dressingen sammen.

Læg små salatblade (eller snittet salat) i 4 glasskåle. Fordel fyldet over og læg 1 skefuld dressing øverst.





karakterer:
Opskriften er vist 68635 gange,
og udskrevet 1837 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-01-22 17:34:36
nogle der ved hvor retten stammer fra er nemlig igang med at lave protjekt på min skole så må kun være danske retter :(

  -   2006-12-29 08:08:27
Virkelig lækker og frisk forret