Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kiwi og mintis med champagne og biscotti

Kiwi og mintis med champagne og biscotti, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Frugt - Kiwi

HøjtidNytår

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
 Mintisen:
1/4 l.mælk
75 g.sukker
4 stilkemint med blade
2 kiwifrugter
2 dl.champagne eller anden mousserende vin
 
 biscotti:
 (Denne portion rækker til mindst 20 stk.)
2 æg
1 æggeblomme
300 g.sukker
300 g.mel
½ tsk.bagepulver
35 g.hele pistachekerner
100 g.mandler
 
Opskrift:
Isen:
Kog mælk og sukker op. Tag gryden fra varmen og læg minten i. Lad det trække mindst 6 timer og gerne natten over. Sigtes. Fryses i maskine eller i en skål, som under indfrysningen røres i med piskeris, så sorbeten ikke fryser til en hårdklump.

Kiwien skrælles og hakkes, kommes i en skål.

Dejen til biscottierne, kan forbedredes dagen i forvejen. Pisk sammen æg og blomme med sukkeret. Vend resten i og opbevar denne dej i køl. Sprøjtes ud med sprøjtepose uden tyl. på smurt bagepapir og bages/tørres i ca. ½ time med 160 grader.

Skæres i tykke skiver, når det er afkølet. Serveres bedst samme dag, men kan opbevares et par dage i lufttæt skål.

Når isen skal serveres kommes kiwien i bunden af kolde glas eller skåle. En god kugle is kommes i glassene, lidt fint strimlet mint og et skvat champagne. Servere biscottierne til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 16672 gange,
og udskrevet 296 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu