Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kiwi og mintis med champagne og biscotti

Kiwi og mintis med champagne og biscotti, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Frugt - Kiwi

Højtid: Nytår

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
 Mintisen:
1/4 l.mælk
75 g.sukker
4 stilkemint med blade
2 kiwifrugter
2 dl.champagne eller anden mousserende vin
 
 biscotti:
 (Denne portion rækker til mindst 20 stk.)
2 æg
1 æggeblomme
300 g.sukker
300 g.mel
½ tsk.bagepulver
35 g.hele pistachekerner
100 g.mandler
 


Opskrift:

Isen:
Kog mælk og sukker op. Tag gryden fra varmen og læg minten i. Lad det trække mindst 6 timer og gerne natten over. Sigtes. Fryses i maskine eller i en skål, som under indfrysningen røres i med piskeris, så sorbeten ikke fryser til en hårdklump.

Kiwien skrælles og hakkes, kommes i en skål.

Dejen til biscottierne, kan forbedredes dagen i forvejen. Pisk sammen æg og blomme med sukkeret. Vend resten i og opbevar denne dej i køl. Sprøjtes ud med sprøjtepose uden tyl. på smurt bagepapir og bages/tørres i ca. ½ time med 160 grader.

Skæres i tykke skiver, når det er afkølet. Serveres bedst samme dag, men kan opbevares et par dage i lufttæt skål.

Når isen skal serveres kommes kiwien i bunden af kolde glas eller skåle. En god kugle is kommes i glassene, lidt fint strimlet mint og et skvat champagne. Servere biscottierne til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 16332 gange,
og udskrevet 268 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu