Paneret blomkål

Paneret blomkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Chips / SnacksRet : Chips / Snacks - Diverse Chips / Snaks

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Paneret blomkål, billede 4 Paneret blomkål, billede 1 Paneret blomkål, billede 2 Paneret blomkål, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.blomkål
 
 Dej:
100 g.hvedemel
2 dl.vand
0.5 tsk.Chili stærk, stødt
 
3 dl.Panko rasp
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn.

Dejen røres sammen til en meljævning som stilles til side mens du ordner blomkålen.

Blomkålen renses deles i mindre buketter.

Dyp blomkålsbuketterne i dejen og vend dem derefter i rasp og lægges på en bageplade beklædt med bagepapir.

Sættes i ovnen ved 200 grader C. alm. Ovn i 20-25 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 846 gange,
og udskrevet 14 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu