Smørstegte kantareller
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at rense kantarellerne.
Hvis det er muligt så brug store pæne og hele kantareller til denne ret.
Smelt nu smørret på en pande, og rist sandwichtoast hvor skorperne er skåret af i smørret. Når begge sider er ristet gyldne tages brødet af. Rist nu kantarellerne i det overskydende smør. Serveres straks. Tips: De smørstegte kantareller passer også fint som tilbehør i steder for på et stykke brød. |
|
Opskriften er vist 672 gange,
og udskrevet 13 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne