Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Solbærsorbet II

Solbærsorbet II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Bær - Solbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Solbærsorbet II, billede 4 Solbærsorbet II, billede 1 Solbærsorbet II, billede 2 Solbærsorbet II, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 dl. Solbær, friske 1 dl. ribbede solbær vejer ca. 70 gram.
2 Æggehvide, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca 30 gram
1 spsk. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   


Opskrift:

Kog vand og sukker i 5 minutter. Lad lagen svale.

Mos bærrene i en blender og bland med lagen. Frys blandingen 1½ time.

Pisk æggehvider stive og pisk flormelis i. Vend det i isen. Frys igen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (42 stemmer)

Opskriften er vist 66063 gange,
og udskrevet 1799 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2016-07-21 11:00:58
God og frisk! Meget lækker med en tung brownie til👍🏻


Signe  -  2011-07-16 14:32:42
Den ser rigtig god ud, jeg glæder mig til at smage den! :-)


Ida  -  2007-11-10 11:34:52
Virkelig god sorbet, rigtig flot farve ! jeg kom lidt extra solbær i så smager den bedre! :)


  -  0000-00-00 00:00:00
Efter bærrene er most i blenderen kan det anbefales at si dem. Sorbeten bliver superlækker


  -  0000-00-00 00:00:00
Prøv sorbeten med en citron-birkeskage til.


  -  0000-00-00 00:00:00
Kort og godt genial is. Kogte dog lige bærene lidt med i sukkermassen for at få lidt farve ud af dem.


  -  0000-00-00 00:00:00
Man kan også bruge hinbær istedet for solbær... det er godt!


  -  0000-00-00 00:00:00
Den er rigtig god, og meget let at lave!