Andesauce på bouillon

Andesauce på bouillon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Peter Andersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 l.Vand
2.5 spsk.Oscar andebouillon
2 dl.Kaffefløde
3 spsk.Ribsgele
50 g.Smør
 Kulør
1 fingerdrys salt
 Sovsejævner
 
Opskrift:
Bring vand i kog og opløs andebouillon i vandet. Tilsæt kaffefløde og ribsgele og bring i kog.

Tag gryden af varmen og pisk smør i lidt af gangen.

Varm op (må ikke koge) og tilsæt kulør til den ønskede farve.

Tilsæt salt efter smag og sovsejævner under omrøring til ønsket konsistens.

Tilsæt evt. lidt andefedt og saft fra steg eller lår.





karakterer:
Opskriften er vist 104 gange,
og udskrevet 1 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu