Vinskumsauce - sauce sabayonne

Vinskumsauce - sauce sabayonne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Johnny Jørgensen

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
150-200 g.flormelis
8 æggeblommer
4 dl.hvidvin
 
Opskrift:
flormelis piskes sammen med æggeblommer og tilsættes hvidvin

saucen legeres over svag varme, til den danner en let og cremet blank sauce.

Sabayonne saucen kan smages til med appelsin eller citronskal. eller med vanilje, likør eller spiritus serveres både varmt og koldt.


karakterer:
Opskriften er vist 2205 gange,
og udskrevet 11 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu