Sabayonne sauce - Vinskumsauce

Sabayonne sauce - Vinskumsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Johnny Jørgensen

Indsendt :      Red :
Sabayonne sauce - Vinskumsauce, billede 4 Sabayonne sauce - Vinskumsauce, billede 1 Sabayonne sauce - Vinskumsauce, billede 2 Sabayonne sauce - Vinskumsauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
8 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
4 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Flormelis piskes sammen med æggeblommer og tilsættes hvidvin

Saucen legeres over vandbad, til den danner en let og cremet blank sauce.

Sabayonne saucen kan smages til med appelsin eller citronskal. eller med vanilje, likør eller spiritus serveres både varmt og koldt.





karakterer:
Opskriften er vist 4462 gange,
og udskrevet 19 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5246 (1249 kcal)
KJ pr. Pers. 1311 (312 kcal)
Vægt ialt 670 gram
Vægt pr. Pers. 167 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 783 KJ (186 kcal)
Protein 2.9 gram
Fedt 4.8 gram
Kulhydrat 23.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu